Banner 980x90

Ventspilī atskaņos oratoriju "No letu zemes"

Ventspils, 8.nov., LETA. Lāčplēša dienā Ventspilī atskaņos Jēkaba Jančevska oratoriju "No letu zemes", aģentūru LETA informēja SIA "Kurzemes filharmonija" pārstāve Antra Lācberga.

11.novembrī plkst.15 Pārventas bibliotēkā koncertu sniegs kamerkoris "Ventspils" un Ventspils kamerorķestris. Koncertu diriģēs Aigars Meri.

Koncertā skanēs latviešu laikmetīgās kora mūzikas skaņdarbi kamerkora "Ventspils" izpildījumā, bet pasākuma otrajā daļā kamerkorim pievienosies Ventspils kamerorķestris, multiinstrumentālists Aleksandrs Maijers un Latvijas Nacionālā teātra aktrise Zane Jančevska, lai kopīgi atskaņotu Jēkaba Jančevska oratoriju "No letu zemes".

Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)