Banner 980x90

Ventspilī BENU aptieka aicina uz bezmaksas pārbaudēm

Aicinot sabiedrību pievērst uzmanību savlaicīgām rūpēm par sirds veselību, BENU aptieku tīkls oktobrī visā Latvijā aicina uz bezmaksas asinsspiediena, holesterīna un cukura līmeņa mērījumiem. Bezmaksas veselības pārbaudes tiek īstenotas Latvijas Farmaceitu biedrības iniciētās sociālās kampaņas ''Sirds tev tikai viena'' ietvaros.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Lelde Sāre – Jansone, asinsspiediena mērījumi tiks bez maksas veikti ikvienā BENU aptiekā, savukārt cukura un holesterīna mērījumi tiks veikti aptiekās Kuldīgā, Ventspilī un Liepājā pēc iepriekšēja pieraksta, zvanot uz aptieku. Ventspilī šīs pārbaudes būs pieejamas aptiekās, kas atrodas Ganību ielā 8. Tālrunis pierakstiem- 63625513 un Kuldīgas ielā 16, tālrunis- 63664203.

"No sirds un asinsvadu slimību riska nav pasargāts neviens: nepilnvērtīgs uzturs, mazkustīgs dzīvesveids, stress, kaitīgie ieradumi – šie ir tikai daži no faktoriem, kas dienu no dienas rada slodzi sirds un asinsvadu sistēmai. Līdz ar to ir būtiski regulāri veikt profilaktiskas sirds pārbaudes. Īpaši tas svarīgi ikvienam, kurš sasniedzis 40 gadu vecumu," stāsta BENU aptieku mārketinga vadītāja Kristīne Rozniece. "Tāpēc arī BENU aptieku farmaceiti sociālās kampaņas "Sirds tev tikai viena" ietvaros aicina izmantot iespēju bez maksas veikt ātrus un nesāpīgus ekspresdiagnostikas izmeklējumus, kas ļaus nekavējoties uzzināt sirds veselības rādītājus."

Kampaņas ietvaros "BENU Aptieka" aicina veikt bezmaksas asinsspiediena mērījumus, kā arī noteikt cukura un holesterīna līmeni. Taču tiem, kas lieto preparātus sirds un asinsvadu slimību ārstēšanai, būs iespēja izmantot šomēnes piedāvātās atlaides.

"BENU aptieku" tīkls ir viens no vadošajiem zāļu mazumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā. Uzņēmums dibināts 1995.gadā un ir viens no "Phoenix Group" uzņēmumiem, kas savukārt ir vislielākais medikamentu tirgotājs Eiropā. Patlaban "BENU aptieku" tīkls Latvijā apvieno 55 aptiekas un 4 aptieku filiāles.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)