Banner 980x90

Ventspilī daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās sāk atslēgt siltumapgādi

Rīga, 23.apr., LETA. Ņemot vērā pašreizējos laikapstākļus, pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" apsaimniekotajās daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās šodien sāks atslēgt siltumapgādi, aģentūru LETA informēja "Ventspils nekustamie īpašumi" tehniskais direktors Valērijs Pļiskovs.

Vispirms apkuri plānots atslēgt siltinātām mājām, bet līdz trešdienai, 24.aprīlim, apkures padeve tiks pārtraukta arī pārējās ēkās.

Ņemot vērā to, ka dzīvojamās ēkās ir izveidoti individuāli siltumpunkti, tad, kļūstot vēsākam laikam, pastāv iespēja siltumpadevi atjaunot, nodrošinot dzīvokļos komfortam atbilstošu temperatūru.

Uzņēmums atgādina, ka iedzīvotāji var lemt arī par apkures sezonas pagarināšanu, atslēdzot apkuri sev vēlamā laikā. Lēmumu par apkures sezonas pagarināšanu var pieņemt, ja par to vienojas vairākums mājas iedzīvotāju. Lai nodrošinātu apkures pieslēgumu, uzņēmums aicina dzīvojamo māju pārstāvjus ar priekšlikumiem vērsties uzņēmuma Ekspluatācijas daļā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)