Banner 980x90

Ventspilī deg telts un cieš 68 gadus vecs vīrietis

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 8.septembra plkst.6.30 līdz 9.septembra plkst.6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 25 izsaukumus, no kuriem 14 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un deviņi uz glābšanas darbu veikšanu, savukārt divi no izsaukumiem bija maldinājumi. Ugunsgrēkos cieta divi cilvēki.

Ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, sadzīves mantas, dīvāns, divi elektrības sadales skapji, žogs, vieglā automašīna un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece Viktorija Gribuste, plkst.22.59 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Patversmes ielu Ventspilī, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, dega telts. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka atklātā teritorijā dega sadzīves mantas un telts 5m2 platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst.23.26 un tajā cieta 68 gadus vecs vīrietis, kurš guva apdegumus un tika hospitalizēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji sniedza palīdzību diviem nelaimē nokļuvušiem gulbjiem – Garkalnes novadā un Rīgā notvēra divus ievainotus gulbjus un nogādāja tos veterinārajā klīnikā.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)