Banner 980x90

Ventspilī demonstrēs vietējā ražojuma ielu uzkopšanas mašīnu "CityCat 1000"

Ventspils, 8.maijs, LETA. Sestdien, 12.maijā, plkst.13 Ventspils Lielajā laukumā tiks atklāta un demonstrēta Ventspilī ražotā ielu uzkopšanas mašīna "CityCat 1000", aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts"

sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Kalsere.

"Ventspils labiekārtošanas kombināts" iegādājies pilsētas ietvju un ielu uzkopšanas komunālo mašīnu "CityCat 1000" ar putekļu vakuma savācējiekārtu, kas ražota Ventspilī, SIA "Bucher Municipal" rūpnīcā.

Pasākuma laikā būs iespēja klātienē iepazīties ar jaunās tehnikas uzkopšanas procesu un uzzināt vairāk par "Bucher Municipal" rūpnīcas veikumu.

Ar "CityCat 1000" komunālo mašīnu Ventspilī tīrīs ietves, veloceliņus, laukumus un skvērus. Kompaktās tehnikas nelielais izmērs ļaus to izmantot sarežģītos apstākļos, grūti pieejamās vietās un aktīvā satiksmē, pie tam inovatīvais tehnoloģiju aprīkojums darbības laikā recirkulē iekārtai nepieciešamo ūdens daudzumu, samazinot nepieciešamību bieži uzpildīties, tādējādi samazinot negatīvo ietekmi uz vidi, skaidroja Kalsere. Vakuuma slaucīšanas iekārta ir universāla - ar to ir iespējams veikt ielu uzkopšanu un lapu savākšanu, tās darbība nodrošina netīrumu pacelšanu neatkarīgi no virsmas veida un reljefa, darba procesā neveidojot putekļu mākoni.

"CityCat 1000" ražotājs SIA "Bucher Municipal" ir Šveices koncerna "Bucher Industries AG" apakšuzņēmuma "Bucher Municipal" meitas uzņēmums, kas Ventspilī ražo komunālos transportlīdzekļus ielu un sniega tīrīšanai privātām un publiskām vajadzībām - slaukāmās mašīnas, uzkopšanas mašīnas ziemai un atkritumu savākšanas mašīnas. Ventspils ražotne ir kļuvusi par lielāko koncerna komunālo automašīnu bāzi, kur strādā ap 200 darbinieku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)