Banner 980x90

Ventspilī Durbes ielā uz laiku tiks ierīkota vienvirziena satiksme

Rīga, 10.maijs, LETA. No 13.maija Ventspilī Durbes ielā posmā no Kuldīgas līdz Rūpniecības ielai tiks ierīkota vienvirziena satiksmes kustība, aģentūru LETA informēja Ventspils brīvostas pārvaldes mārketinga speciāliste Kristīne Jansone.

Kustība tiks organizēta no Kuldīgas ielas uz Rūpniecības ielas pusi.

Tāpat tiks slēgta izbraukšana no Tukuma ielas un no Vārves ielas uz Durbes ielu. Apbraucamais ceļš tiks organizēts pa Lāčplēša ielu un Inženieru ielu. Plānotie satiksmes ierobežojumi būs spēkā apmēram vienu mēnesi.

Jansone atgādina, ka aptuveni līdz maija vidum turpināsies būvdarbi Durbes ielas posmā no Zvaigžņu līdz Kuldīgas ielai, kuru laikā satiksmes kustībai šis ielas posms nav pieejams. Slēgtas ir arī Zlēku un Ziru ielu izbrauktuves uz Durbes ielu, un nedarbojas luksofors Kuldīgas un Durbes ielu krustojumā.

Jau ziņots, ka Durbes ielas pārbūve sākās pagājušā gada septembrī, darbus plānots pabeigt līdz šā gada jūlija vidum. Pārbūves laikā visas ielas garumā tiks atjaunots asfaltbetona segums, izbūvētas vai atjaunotas gājēju ietves un veloceliņš, kā arī lietusūdens kanalizācija un jauns apgaismojums.

Krustojumā ar Dīķu ielu tiks uzstādīts jauns luksofors, un mainīta satiksmes organizācija pa joslām Durbes ielas krustojumos ar Dīķu, Rūpniecības un Zvaigžņu ielu.

Atklātajā konkursā par tiesībām veikt remontdarbus Durbes ielā ieguva SIA "CTB" ar zemāko piedāvāto cenu 1 240 347 eiro. Durbes ielas izbūve ir viens no objektiem, ko Ventspils brīvostas pārvalde veic, īstenojot pievedceļu attīstības projektu. Līdz 2022.gadam Ventspilī paredzēta 19 pievedceļu posmu gandrīz 13 kilometru garumā atjaunošana vai izbūve. 85% no pievedceļu attīstības projekta attiecināmajām izmaksām sedz Eiropas Savienības Kohēzijas fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)