Banner 980x90

Ventspilī izslēgs un ieziemos strūklakas

Ventspils, 23.okt., LETA. Līdz ar gaisa temperatūras pazemināšanos šonedēļ Ventspilī pakāpeniski tiks izslēgtas un ieziemotas visas strūklakas, aģentūru LETA informēja pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Kalsere.

Lai pavasarī strūklakas bez sarežģījumiem varētu atkal ieslēgt, tiks iztukšotas to sistēmas, notīrītas nogulsnes un noņemtas tehnoloģiskās iekārtas, kurām veiks profilaktiskos atjaunošanas darbus.

Vissarežģītākais ieziemošanas process būs lielākajai strūklakai "Fregate "Valzivs" - darbi notiks visas nedēļas garumā, jo strūklaku veido 20 masti, astoņas rājas, kā arī karoga masts. Paredzēta gan mehāniska mastu tīrīšana, ar gaisa spiedienu iztīrot mastu ūdens un miglas caurulītes, gan vanšu pārspriegošana, kā arī karodziņu noņemšana.

Ventspilī ir kopumā astoņas strūklakas - "Fregate "Valzivs" Lielajā laukumā, "Saules laiviņas" Jaunpilsētas laukumā, "Lāses" pie Ventspils Augstskolas, strūklaka Dzirnavu laukumā, "Kuģu vērotājs" Ostas ielas promenādē, "Kāpu priede" Pārventas centrā un divas peldošās strūklakas Reņķa dārza dīķī un Vidumupītē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)