Banner 980x90

Ventspilī Jūras svētkos izmaiņas autobusu kustību sarakstos

Šīs nedēļas nogalē Ventspilī noritēs plaši Jūras svētki, tādēļ gaidāmas arī izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja SIA "Ventspils reiss".
Satiksmei būs slēgta Ostas ielas promenāde, tāpēc netiks apkalpotas autobusu pieturas pie Vecpilsētas tirgus un prāmju termināļa. 4a. un 24.maršruta autobusi kursēs caur pilsētas centru. 

Savukārt 22.maršrutā Inženieru iela - Celtnieku iela papildus kursēs lielas ietilpības autobuss pēc šāda attēlā redzamā grafika. Autobuss apstāsies tikai pieturvietās. 

Sestdienas vakarā notiks balle Reņķa dārzā, tādēļ arī naktī uz svētdienu tiks nodrošināti papildus autobusi maršrutā no Reņķa dārza līdz Celtnieku ielai. Autobusi virzienā uz Celtnieku ielu aties no Reņķa dārza plkst.0.30, 1.05, 1.40, 2.15 un 2.50, savukārt no Celtnieku ielas virzienā uz Reņķa dārzu - plkst.0.10, 0.50, 1.25, 2.00 un 2.35.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)