Banner 980x90

Ventspilī labiekārtos Ostas ielas promenādes tirdzniecības kiosku vietu

Rīga, 1.nov., LETA. Ventspils pašvaldība Ostas ielas promenādē plāno izvietot vienota stila tirdzniecības kioskus, kas aizstās pašu tirgotāju uzstādītos dažādas dizaina kioskus, aģentūru LETA informēja Komunālās pārvaldes speciāliste Sigita Znotiņa.

Kopā tiek plānots uzstādīt septiņus tirdzniecības kioskus, ieskaitot ekskursijas kuģīša "Hercogs Jēkabs" biļešu kasi.

Znotiņa minēja, ka ar gadiem Ostas ielas tirdzniecības vieta ir kļuvusi ļoti iecienīta tirgotāju lokā - 2017.gadā izklaižu kuģīti "Hercogs Jēkabs" apmeklēja teju 47 400 tūristu, tādēļ tirgotāji labprāt iznomā tirdzniecības vietas, cenšoties piedāvāt pēc iespējas daudzpusīgu produkciju.

Šajā tirdzniecības vietā tirgotāju uzstādītie kioski ir ļoti dažādi gan dizaina, gan izpildījuma kvalitātes ziņā, tādēļ pašvaldība ir nolēmusi esošo tirdzniecības vietu labiekārtot un uzstādīt vienota stila tirdzniecības kiosku modeli.

Ventspils pilsētas domes Pilsētas attīstības komisijās tika izvērtēti dažādu ražotāju kiosku piedāvājumi, izvērtējot gan to dizainu, funkcionalitāti, kā arī finansiālo aspektu. Jaunie kioski būs vienkāršas formas, vienotā tonalitātē ar individualizētiem, atšķirīgiem, košiem krāsu akcentiem katram kioskam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)