Banner 980x90

Ventspilī maratona laikā ierobežos satiksmi

Ventspils, 12.jūn., LETA. Ventspils Piedzīvojumu parka maratona dienā, 17.jūnijā, Ventspilī tiks noteikti satiksmes ierobežojumi un slēgtas ielas, aģentūru LETA informēja Ventspils Sporta pārvaldes vadītājas vietnieks Kārlis Gubāts.

Pilsētā tiks ierobežota arī sabiedriskā transporta kustība, tāpēc iespējama autobusu kavēšanās.

Sacensību trase vīsies no Piedzīvojumu parka pa Saules, Pētera un Ganību ielu, Lielo prospektu, Kroņa, Loču, Krišjāņa Valdemāra un Ostas ielu līdz apgriešanās punktam pie Krišjāņa Valdemāra pieminekļa un tālāk pa Ostas, Krišjāņa Valdemāra, Kapteiņu un Kroņa ielu, Lielo prospektu, Ganību, Jūras un Kuldīgas ielu, Lielo prospektu, Ganību, Pāvila, Kuldīgas, Bērzu, Ganību un Krustkalnu ielu ar finišu Piedzīvojumu parkā.

No plkst.9 līdz 15.30 ar policijas kontroli maratona trasi būs iespējams šķērsot Saules - Inženieru, Ganību - Inženieru, Jūras - Kuldīgas, Jūras - Ganību un Karlīnes - Kapteiņu ielu krustojumos. No plkst.9 līdz 10, kā arī no plkst.12 līdz 15.30 ar policijas kontroli trasi būs iespējams šķērsot Vasarnīcu ielas un Lielā prospekta krustojumā.

Izbraukšana no trases iekšpusē izvietotajiem kvartāliem Riņku, Puķu, Pāvila un Priežu ielas rajonā būs iespējama pa Inženieru ielu, krustojumos ar Ganību ielu un Saules ielu. Ostgala rajonā Karlīnes, Znotiņu, Patversmes, Zvejnieku, Austrumu un Smilšu ielā izbraukšana paredzēta Karlīnes ielas krustojumā ar Kapteiņu ielu.

Tie, kuri ar autotransportu plāno nokļūt līdz pludmalei, Pludmales akvaparkam, Brīvdabas muzejam, Piejūras kempingam un citiem apskates objektiem Vasarnīcu ielas rajonā, ieteikts izmantot Inženieru ielu.

Kā ziņots, šīs nedēļas nogalē Ventspilī norisināsies Piedzīvojumu parka maratons. Skriešanas sacensības notiks pilnajā, vairāk nekā 42 kilometrus garajā maratona distancē, tāpat dalībniekiem būs iespēja skriet vairāk nekā 21 kilometru garajā pusmaratona distancē, kā arī 10,55 un 5,3 kilometru distancēs. Notiks arī bērnu skrējieni.

Pasākuma pirmajā dienā, 16.jūnijā, notiks bērnu skrējieni un mazuļu rāpošana, būs arī atrakcijas un koncerti bērniem.

Sacensību galvenajā dienā, 17.jūnijā, plkst.10 starts ar lielgabala šāvienu tiks dots maratona un pusmaratona skrējējiem. Plkst.13 starts tiks dots 10,55 un 5,3 kilometru distanču skrējējiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)