Banner 980x90

Ventspilī nedēļas nogale aizrit Baltkrievu kultūras dienu zīmē

Šajā nedēļas nogalē Ventspilī notiek tradicionālās Baltkrievu kultūras dienas, kurām dots nosaukums "No Līgo līdz Kupalai" un kuras rīko baltkrievu biedrība "Spadčina" sadarbībā ar Ventspils pašvaldību.
Ventspils pilsētas stratēģisko kultūras projektu vadītājs Kaspars Antess pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pastāstīja, ka piektdien, 3.jūlijā, plkst.19.00 Dzirnavu laukumā notiks Baltkrievu kultūras dienu atklāšanas koncerts, kurā piedalīsies Minskas apgabala nopelniem bagātais dziesmu un deju ansamblis "Spatkaņe", Baltkrievijas valsts filharmonijas folkloras ansamblis "Kupaļinka" un baltkrievu dziesmu ansamblis "Žuravinka", kas darbojas tepat Ventspilī. 

Savukārt sestdien, 4.jūlijā, plkst.16.00 šie paši mākslinieciskie kolektīvi sniegs koncertu bērnu parkā "Fantāzija".

5.jūlijā plkst.15.00 bērnu parkā "Fantāzija" izskanēs Baltkrievu kultūras dienu noslēguma koncerts. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)