Banner 980x90

Ventspilī nedēļas nogalē varēs redzēt ātrākos Latvijas un Lietuvas spēkratus

Nedēļas nogalē, 5. un 6.jūlijā, Ventspilī norisināsies Latvijas dragreisa čempionāta trešais posms "Shine expert dragrace championship", pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils pilsētas pašvaldība.
Šīs sacensības būs unikālas ar to, ka dalībnieku pulkam piebiedrojušies iespaidīgs skaits "Unlimited" klases autobraucēji no Lietuvas, kuri mērosies spēkos ar Latvijas autobraucējiem.

"Šis posms būs ļoti interesants-gan skatītājiem, gan dalībniekiem! Aicinām ikvienu izbaudīt klātienē adrenalīna pilnas brīvdienas, jo trīs laimīgie skatītāji tiks izvizināti ar īstu dragreisa auto!" komentē sacensību direktore Ieva Čerņajeva.

Lietuvas jaudīgāko auto īpašnieki Aivaras Stikelis un Giedrius Jurevicius,  ir nopietni apņēmušies labot Latvijas ātruma rekordus, tādēļ uz Ventspili ierodas ar jaudīgajiem spēkratiem, kas liecina, ka tieši "Unlimited" klasē būs sīvas cīņas, jo pašmāju vadošie šī klases autobraucēji M.Ozoliņš un N.Lācis plāno sastādīt konkurenci, lai cīnītos par godpilno pirmo vietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)