Banner 980x90

Ventspilī norisinās starptautiska mācību un treniņu nometne svarcēlājiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No 24. līdz 28.augustam Ventspilī norisinās Latvijas svarcelšanas federācijas un Eiropas svarcelšanas federācijas rīkota starptautiska svarcelšanas treniņu nometne un seminārs, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils"Sporta un mārketinga daļā.

Nometnē un seminārā piedalās 60 sportisti un treneri no Beļģijas, Dānijas, Igaunijas, Somijas, Lielbritānijas, Īrijas, Latvijas, Lietuvas, Nīderlandes, Norvēģijas, Polijas, Zviedrijas, Turcijas un Islandes.

Treniņi un seminārs norisināsies Sporta namā "Centrs". Ik dienas no plkst.9.30 līdz plkst.12.30 notiks praktiskās nodarbības svarcelšanas tehnikā, raušanā un grūšanā, kā arī papildvingrinājumos, kuras vadīs treneris Eduards Andruškēvičs kopā ar savu Beļģijas kolēģi. Savukārt pēcpusdienā Sporta nama "Centrs" sporta spēļu zāle notiks teorētiskas apmācības un seminārs par aktuāliem svarcelšanas sporta jautājumiem, tostarp uztura bagātinātāju lietošanu un dopingu. Seminārā uzstāsies Eiropas svarcelšanas federācijas ģenerālsekretārs Hasans Akus (Hasan Akkus) no Turcijas, kā arī Eiropas svarcelšanas federācijas valdes loceklis Kolins Baklejs (Colin Buckley) no Īrijas un citi speciālisti.

No Latvijas seminārā piedalās treneri Eduards Andruškēvičs, Viktors Ščerbatihs,Ulvis Bērzons un Vadims Sļesarevs.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)