Banner 980x90

Ventspilī notiks polimērmāla rotu darināšanas meistarklase

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Amatu mājā, Ventspilī, Skolas ielā 3, 6.februārī no plkst.13.00 ciklā ''Praktiskais ventspilnieks'' notiks polimērmāla rotu darināšanas meistarklase, ko vadīs māksliniece keramiķe Kristīne Lazdāne.

Meistarklases dalībnieki varēs uzzināt, kādās tehnikās var veidot rotas, kā izvēlēties materiālu un darba instrumentus, lai to darītu mājas apstākļos, kā arī apgūt polimērmāla rotu veidošanas pamatus. Būs arī iespēja izgatavot ģipša formu rotām.

Kristīne Lazdāne jau vairāk nekā piecpadsmit savas radošās darbības gadus veido tandēmu ar tēlnieci Andu Poikāni, kopā veidojot izstādes, piedaloties plenēros, vadot radošās darbnīcas. Savulaik atpazīstama un iemīļota bija keramikas darbnīca "Artelis" ko mākslinieces atvēra Vecrīgā, mazā Laipu ielas pagalmiņā. Kopā un atsevišķi piedzīvotas daudzas personālizstādes, no kurām viena no pirmajām "Rīts buduārā" (2005.g.) bijusi galerijā "Istaba". Māksliniecēm savulaik bijusi izstāde arī Livonijas ordeņa pilī un viņas piedalījušās arī Amatu mājas organizētajā keramikas simpozijā "Navigācija".

Meistarklasei lūgums pieteikties iepriekš pa tālr.29423646.

Ieeja: pieaugušajiem  – 0,90 eiro  vai 0,60 eiro + 30 venti; skolēniem, studentiem, pensionāriem – 0,40 eiro vai 0,20 eiro + 20 venti; ģimenes biļete (2 pieaugušie + 1-5 bērni skolēnu vecumā) – 1,80 eiro vai 1,10 eiro + 70 venti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)