Banner 980x90

Ventspilī notiks seminārs par nodokļu aktualitātēm

Ventspils, 4.apr., LETA. Nākamtrešdien, 11.aprīlī, plkst.10 Ventspils Galvenajā bibliotēkā notiks seminārs par nodokļu aktualitātēm, aģentūru LETA informēja Kurzemes plānošanas reģiona Uzņēmējdarbības centra vadītāja Baiba Kūma.

Bezmaksas semināru par šī gada nodokļu aktualitātēm mazajiem uzņēmumiem un pašnodarbinātajiem organizē Kurzemes plānošanas reģiona Uzņēmējdarbības centrs sadarbībā ar Ventspils pilsētas pašvaldību.

Semināra lektore būs pieredzējusī ekonomikas doktore, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Grāmatvedības un finanšu katedras asociētā profesore, zinātnisku un praktisku rakstu autore Inguna Leibus. Viņa informēs par būtiskākajām izmaiņām uzņēmumu ienākuma nodokļa maksātājiem, darba samaksas nodokļu izmaiņām, mikrouzņēmumu nodokļa piemērošanu, izmaiņām saimnieciskās darbības veicējiem - iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātājiem, izmaiņām pašnodarbināto personu un autoru sociālajā apdrošināšanā, izmaiņām patentmaksas maksātājiem un būtiskākajām izmaiņām pievienotās vērtības nodokļa uzskaitē.

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās semināram notiek līdz 9.aprīlim Kurzemes plānošanas reģiona mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)