Banner 980x90

Ventspilī notiks seminārs par zīmola un dizaina veidošanu

Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Ideju studija jaunos uzņēmējus un ideju autorus aicina Sestdien, 22.martā plkst.11.00 apmeklēt semināru "Kā veidot zīmolu & dizainu jauniem uzņēmumiem". Pieteikties semināram iespējams līdz 21.martam, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Augsto tehnoloģiju parka sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Grinvalde.

Savā pieredzē ar semināra dalībniekiem dalīsies reklāmas aģentūras SIA "Pegasus Group" direktors Kristaps Banga un VATP Biznesa inkubatora uzņēmuma SIA "Ambline" izpilddirektora vietnieks Edgars Dzalbe.

Seminārs sniegs zināšanas tiem biznesa uzsācējiem, kas interesējas par sava produkta / uzņēmuma zīmola un dizaina veidošanu.

Semināra galvenais runātājs Kristaps Banga ir reklāmas aģentūras SIA "Pegasus Group" direktors, kas strādājis pie tādiem projektiem kā "Mazā Biznesa Diena 2013", "BalticMiles", Stockmann "Trakās Dienas", Nippon Auto, Latvijas Gāzes sociālais projekts ar latviskajām rokassprādzēm. SIA "Pegasus Group" ir atsaucīgi sadarbībai arī ar jaunajiem uzņēmumiem, kam nepieciešama palīdzība ar jaunu zīmolu radīšanu un dizainu. Ar citiem reklāmas aģentūras realizētajiem projektiem iespējams iepazīties vietnē: www.pegasus.com.lv

Seminārā tiks aplūkotas tādas tēmas kā zīmola nepieciešamība jauniem uzņēmumiem, zīmola un dizaina veidošanas principi, kā arī praktiski ieteikumi zīmola un dizaina veidošanā.

Seminārs notiks sestdien, 22.martā, Ventspils Galvenajā bibliotēkā, Akmeņu ielā 2, laika posmā no plkst.11.00 līdz 13.30.

Seminārs ir bez maksas.

Pieteikties semināram var līdz 21.martam, rakstot uz e-pastu: martins.velde@vatp.lv

Seminārs tiek rīkots sadarbībā ar EDIC Ventspils. VATP Ideju studiju finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)