Banner 980x90

Ventspilī notiks starptautiskā vokālā meistarklase

No 5. līdz 8. augustam Ventspils Mūzikas vidusskolas telpās norisināsies 10. starptautiskā vokālā meistarklase, kurā piedalīsies dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Krievijas, ASV, Vācijas un Maltas, portālu Ventspils24.lv informē Ventspils pilsētas mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Meistarklases pasniegs pedagogi no Anglijas (Džoija Mammena), Lietuvas (Asta Kriščunaite) un Latvijas (Liene Kinča un Krišjānis Norvelis), sniedzot dalībniekiem iespēju pilnveidot savas vokālās prasmes jau 10. starptautiskajā vokālajā meistarklasē.

Trīs intensīvās un radoša darba pilnās dienās meistarklases dalībniekiem būs iespēja pilnveidot savas profesionālās prasmes pie lieliskiem pašmāju un ārzemju pedagogiem – Latvijas Nacionālās operas solistiem Lienes Kinčas un Krišjāņa Norveļa, ievērojamās lietuviešu dziedātājas un Mūzikas un Teātra mākslas akadēmijas pasniedzējas Astas Kriščunaites (Asta Kriksciunaite), kā arī pie izcilā vokālā pedagoga no Lielbritānijas Džoijas Mammenas (Joy Mammen).

Labākajiem meistarklases dziedātājiem otrdien, 6. augustā, plkst. 19.00 Pārventas bibliotēkā būs iespēja uzstāties koncertā kopā ar mūsu operas zvaigznēm Lieni Kinču, Krišjāni Norveli un Astu Kriščunaiti. Pie klavierēm viņus pavadīs koncertmeistari Rosete Debatista (Rossette Debatista) no Maltas un Ventspils Mūzikas vidusskolas klavieru nodaļas vadītāja, koncertmeistare Ludmila Kamiševa.

Savukārt no 8. līdz 10. augustam meistarklašu dalībniekiem būs iespēja piedalīties starptautiskajā vokālistu konkursā un cīnīties par operdziedātājas Alīdas Vānes balvu.

Meistarklases atbalsta Ventspils pilsētas dome un Valsts kultūrkapitāla fonds. Ieeja bez maksas.


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)