Banner 980x90

Ventspilī notiks starptautiskas klints kāpšanas sacensības

14. un 15.septembrī sporta namā "Centrs" notiks starptautiskas sacensības grūtajā klinšu kāpšanā "Ventspils OPEN 2013", kuru mērķis ir popularizēt un attīstīt kāpšanas sporta veida sacensību tradīcijas Ventspilī, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldes sporta metodiķis Kārlis Gubāts.

Sporta nama "Centrs" kāpšanas sienas augstums 14 metri, platums 11 metri, pārkare līdz 6 metriem, uz sienas atrodas dažādas grūtības maršruti, kas veicami ar apakšējo drošināšanu. Sacensību dalībniekiem būs jākāpj šajā sienā, tādējādi parādot ne tikai veiklību un ātrumu, bet arī spēku un izturību.

Dalībnieki sacensībās var piedalīties divās vecuma grupās DE grupa – 1996.gadā dzimušie un jaunāki un A grupa, kurā piedalās 1995.gadā dzimuši un vecāki.

Sestdien, 14.septembrī sacensības sāksies plkst.9.00, kad starts tiks dots četru grupu pārstāvjiem, bet svētdien, 15.septembrī, plkst.10.00 notiks sacensību fināli, pēc kuriem sekos apbalvošana.

Par zemāku dalības maksu sacensībās iespējams pieteikties līdz 12.septembrim, aizpildot pieteikuma formu sacensību mājas lapā. Pieteikšanās DE grupā līdz 10.septembrim maksā 3 latus, no 10. līdz 12.septembris 4 latus, bet sacensību dienā - 5 latus.

A grupā reģistrācija sacensībām māksā 5 latus, no 10. līdz 12.septembrim 8 latus, bet sacensību dienā 10 latus. 

Katras grupas pirmo trīs vietu ieguvēji tiek apbalvoti ar medaļām, diplomiem, kā arī grupu uzvarētāji tiek apbalvoti ar balvām no veikala "Virsotne".

Sacensības organizē Ventspils kāpšanas sporta klubs sadarbībā ar Ventspils pilsētas pašvaldību, Olimpisko centru "Ventspils" un alpīnisma inventāra veikalu "Virsotne".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)