Banner 980x90

Ventspilī notiks supermotokrosa sacensības

Ventspils, 9.aug., LETA. 12.augustā Ventspils Piedzīvojumu parkā norisināsies 20.starptautiskās supermotokrosa sacensības "Ventbunkers Lielā Balva 2017", aģentūru LETA informēja motokluba "Rodeo" pārstāvis Arvis Sanders.

Supermotokross notiks slēpošanas kalna "Lemberga hūte" nogāzē - Ventspils Piedzīvojumu parkā tiks speciāli izveidota supermotokrosa trase, kas tiek būvēta katru gadu no jauna un ir unikāla ar savu sarežģītību, neatkārtojamību un pārskatāmību, norādīja Sanders.

Apmeklētāju ērtībām kalna pakājē tiks izvietotas speciālas pārvietojamās skatītāju tribīnes. Moto trase gadu no gada kļūst garāka un sasniegs kalna virsotni, kur ar lēcienu lejā trauksies motocikli, pa ceļam šķērsojot tramplīnus un virāžas. Kalna pakājē tiks uzstādīta speciāla "FMX Freestyle Show" rampa jeb tramplīns.

Kā norādīja organizatori, supermotokrosa sacensību formāts būs īss un dinamisks, un tāpēc arī uzvarētājs ir grūti prognozējams. Trasē sportistiem būs jāpārvar slīpajā kalna reljefā uzbūvēti augsti tramplīni un virāžas. Sacensības norisināsies prestižākajās un profesionālākajās - MX1 un MX2 - klasēs. Motokrosistiem pusfināla braucienos būs jāizcīna tiesības startēt superfināla braucienos, kur par "Ventbunkers Lielo balvu" cīnīsies katras klases ātrākie 15 sportisti. Savu meistarību skatītājiem demonstrēs spēcīgākie Igaunijas, Lietuvas, Zviedrijas, Somijas, Holandes un Latvijas motosportisti.

Vakara gaitu un par trasē notiekošajām cīņam komentēs un vadīs Ģirts Timrots, par muzikālo fonu un disko ritmiem uz lielās skatuves rūpēsies DJ Japānis. Nakts ballē spēlēs rokgrupa "Buks".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)