Banner 980x90

Ventspilī notikušas vairākas zādzības no neaizslēgtām automašīnām

Rīga, 9.maijs, LETA. Ventspilī notikušas vairākas zādzības no neaizslēgtām automašīnām, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Valsts policijā saņemta informācija par to, ka laika posmā no 3. līdz 4.maijam Ventspilī, Siguldas ielā no neaizslēgtas automašīnas "Volkswagen Golf" ir nozagta automagnetola un gredzens. Tāpat 3.maijā konstatēts, ka Ventspilī, Lielā prospektā no neaizslēgtas automašīnas "Audi" nozagta automagnetola un gāzes ierocis.

Savukārt vakar konstatēts, ka Ventspilī, Ugāles ielā no automašīnas "Opel" ir nozagts telefons. Šajā gadījumā automašīnai logs nebija līdz galam aizvērts. Valsts policijā par visiem gadījumiem ir uzsākti kriminālprocesi.

"Valsts policija atkārtoti aicina iedzīvotājus sargāt savus īpašumus un slēgt ciet durvis automašīnām, kā arī logus neatstāt atvērtus. Tāpat atgādinām, ka automašīnas salonā atstātās mantas ir kārdinājums zagļiem. Lai izvairītos no zādzībām, aicinām neatstāt automašīnas salonā vērtīgas lietas. Tas pats attiecas uz jebko, kas zaglim varētu šķist vērtīgs - kaut vai pārtikas maisiņš. Lai gan zagļa guvums no pārtikas maisiņa nebūs liels, taču aizslēgtai automašīnai šādos gadījumos ir izsists stikls, kas jau ir mantas bojāšana un lielāks zaudējums īpašniekam," teica Šeršņova.

Tāpat pēdējo divu nedēļu laikā Ventspilī ir nozagts viens velosipēds - zādzība ir konstatēta 6.maijā. Ventspilī, Lielā ielā no privātmājas pagalma tika nozagts nepieslēgts zilas krāsas velosipēds. Arī šajā gadījumā Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess. Valsts policija aicina iedzīvotājus glabāt velosipēdus vietās, kur tiem nevar piekļūt citas personas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)