Banner 980x90

Ventspilī notverts dzērājšoferis

Ventspils pašvaldības policija laika posmā no pirmdienas, 1.jūlija, līdz svētdienai, 7.jūlijam, sastādīja vienu ziņojumu Ceļu policijai par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils pilsētas pašvaldības policijā.

Sastādīti arī divi ziņojumi Ceļu policijai par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, savukārt nav reģistrēts neviens velosipēda vadītājs, kurš būtu alkohola reibumā.

Valsts policijā nedēļas laikā nogādātas divas personas. Pašvaldības policija minētajā laika posmā aizturēja 16 personas, tostarp trīs iereibušas personas nogādātas atskurbšanai un deviņas personas nogādātas mājās. Aizturēti arī divi nepilngadīgie alkohola reibumā.

Pašvaldības policija nedēļā izbraukusi uz 113 izsaukumiem un reģistrēti 238 administratīvie pārkāpumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)