Banner 980x90

Ventspilī par 590 000 eiro izbūvēs jaunu pievedceļu Dienvidu molam

Ventspils, 21.nov., LETA. Ventspilī par vairāk nekā 590 000 eiro izbūvēs jaunu piebraucamo ceļu līdz ostas Dienvidu molam, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Ventspils brīvostas pārvalde noslēgusi līgumu ar SIA "Ventbetons-V" par jauna pievedceļa izbūvi piekļūšanai pie Dienvidu mola. Turpmāk uz Dienvidu molu varēs nokļūt gan pa Medņu ielu, gan pa jauno pievedceļu, kas vedīs gar vecajām saldētavas ēkām - kāpas otru pusi, kur atrodas skatu platforma. Jaunais pievedceļš būs savienots ar Dienvidu mola stāvlaukumu. Jaunajā posmā tiks stiprinātas kāpas, izbūvēts ceļa segums un ietves. Tāpat tiks izbūvēts apgaismojums, nožogojums un lietus ūdens kanalizācija, kā arī veiks apzaļumošanas darbus.

Darbus plānots sākt decembrī un pabeigt līdz nākamajai tūrisma sezonai.

Ar SIA "Ventbetons V" noslēgts būvdarbu līgums par 591 523 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

85% no projekta attiecināmajām izmaksām sedz Eiropas Savienības Kohēzijas fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)