Banner 980x90

Ventspilī privātmāju īpašnieki var pieteikties bezmaksas ietvju kaisāmā materiāla saņemšanai

Ventspils, 22.nov., LETA. Privātmāju īpašniekiem Ventspilī ir iespēja pieteikties bezmaksas ietvju kaisāmā materiāla saņemšanai, aģentūru LETA informēja pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" pārstāve Dace Kalsere.

"Komunālā pārvalde" aicina privātmāju īpašniekus izmantot pašvaldības atbalstu un jau laikus pieteikties smilts un sāls maisījuma saņemšanai. Ietvju kaisāma materiāla bezmaksas izsniegšanas akcija privātmāju pieguļošo ietvju kaisīšanai notiek no 15.novembra līdz 15.decembrim.

Iespēju pieteikt un bez maksas saņemt kaisāmo materiālu ietvju kaisīšanai var izmantot tie privātmāju īpašnieki, kuru īpašums robežojas ar ietvi. Uz katru šādu īpašumu ir paredzēts piegādāt divus maisus jeb ap 100 kilogramiem smilts un sāls maisījuma. Šis pakalpojums neattiecas uz daudzdzīvokļu māju īpašniekiem un juridiskām personām, kuriem par kaisāmo materiālu jāparūpējas pašiem.

Šo pakalpojumu var pieteikt, zvanot pašvaldības iestādei "Komunālā pārvalde" pa tālruņa numuru 63624269 vai arī sūtot e-pastu uz "kom.parvalde@ventspils.lv", norādot precīzu piegādes adresi.

Maisi tiks piegādāti un novietoti pie īpašuma vārtiņiem vai citā iedzīvotāja norādītā vietā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)