Banner 980x90

Ventspilī rekonstruēs ietves

Piektdien, 26.aprīlī, Ventspils pilsētas dome pieņēma lēmumu par finansējuma piešķiršanu Zvejnieku ielas un Kapteiņu ielas ietvju 280 metru garumā rekonstrukcijai, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas pašvaldībā.

Pēc iedzīvotāju ierosinājumiem plānots rekonstruēt Zvejnieku ielas ietvi 55 metru garumā, posmā no Karlīnes ielas līdz Līvu ielai, kā arī Kapteiņu ielas ietves posmu no Līvu ielas līdz Kroņu ielai, kura garums ir 225 metri. Zvejnieku ielā plānots rekonstruēt jau esošo ietvi, savukārt Kapteiņu ielā paredzēts rekonstruēt un izbūvēt ietves abās ielas pusēs.

Kopējās ietvju rekonstrukcijas izmaksas ir 46 300 Ls, no kurām 40 000 Ls paredzēti Kapteiņu ielas posmam, bet 6 300 Ls Zvejnieku ielas posmam. Darbus paredzēts veikt paralēli ar Pašvaldības SIA "ŪDEKA" realizētā projekta "Ūdenssaimniecības attīstība Ventspilī, 3.kārta" ūdensvada un kanalizācijas tīklu rekonstrukcijas darbiem.

Pēc būvdarbu veikšanas ietvēm būs uzklāts betona bruģis, kas uzlabos ne vien satiksmes dalībnieku drošību, bet arī pozitīvi papildinās ielu vizuālo skatu. Minētos būvdarbus paredzēts pabeigt līdz šī gada augusta beigām. Jāpiebilst, ka brauktuves daļā tiks saglabāts vēsturiskais bruģis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)