Banner 980x90

Ventspilī rīkos vakara velo braucienu pretī saulrietam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau otro gadu Ventspilī tiek rīkoti vakara velo izbraucieni, aicinot piedalīties ikvienu ventspilnieku un pilsētas viesi. Braucieni guvuši lielu atsaucību, tie notiek katru otro ceturtdienu no jūlija līdz augustam un ir sadalīti divos veidos: brauciens pa pilsētas veloceliņiem un velo orientēšanās.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja organizatori, nākošais "Brauciens pretī saulrietam" notiks šo ceturtdien, 25.augustā, kas būs mierīga tempa izbrauciens pa pilsētas velo celiņiem. Brauciena laikā būs divi pieturas punkti, kuros tiks pārbaudītas brauciena dalībnieku zināšanas par dažādām ar velobraukšanu saistītām tēmām, kā arī, būs iespēja saņemt balvas, atveldzēties ar atspirdzinošiem dzērieniem un piedalīties citās aktivitātēs. Starts plkst.19.00 Ventspils "Piejūras kempingā", bet finišs līdz ar saulrietu "Zilā karoga" pludmalē.

Velobraucienu sezonas noslēguma pasākumā, kurš notiks 8.septembrī, tiks noteikts uzcītīgākais braucējs, un tam tiks pasniegta lielā balva - jauns velosipēds.

Vakara velo izbraucienos aicināti piedalīties gan ventspilnieki, gan pilsētas viesi ar saviem velosipēdiem. Nepieciešamības gadījumā pirms starta Ventspils "Piejūras kempingā" ir iespēja iznomāt velosipēdu (ieteicams – iepriekš rezervējot).

Pulcēšanās un reģistrēšanās katram pasākumam notiek līdz pasākuma dienas plkst.19.00 Ventspils "Piejūras kempingā", Vasarnīcu ielā 56. Iepriekšēja pieteikšanās veikalos "Ventvelo" (Jūras ielā 9, Rindas ielā 44), pa tālruni 27583888 vai sūtot e-pastu ar dalībnieku vārdiem, uzvārdiem uz ventvelojuras9@gmail.com. Dalības maksa viens eiro no personas.

Pasākumu atbalsta veikals "Ventvelo", veikals "Top" un Ventspils pilsētas pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)