Banner 980x90

Ventspilī šajā nedēļas nogalē atslēgs apkuri

Ventspils, 27.apr., LETA. Tuvojoties apkures sezonas noslēgumam, šajā nedēļas nogalē Ventspilī atslēgs siltumapgādi pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" apsaimniekotajās daudzdzīvokļu mājās, aģentūru LETA informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Daiga Altenburga.

Piektdien, 28.aprīlī, apkuri plānots atslēgt renovētajām mājām, bet svētdien, 30.aprīlī - pārējām ēkām.

Ņemot vērā, ka dzīvojamo ēku siltumpunktos ir nodrošināta atsevišķa mājas siltumenerģijas patēriņa uzskaite un automātiska temperatūras regulēšana, kas dod iespēju drēgnajās dienās ar minimālu siltumenerģijas patēriņu nodrošināt dzīvokļos normatīvajām prasībām atbilstošu temperatūru, iedzīvotāji var lemt arī par apkures sezonas pagarināšanu, atslēdzot apkuri sev vēlamā laikā.

Lēmumu par apkures sezonas pagarināšanu var pieņemt, ja par to vienojas vairākums mājas iedzīvotāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)