Banner 980x90

Ventspilī sākti labiekārtošanas darbi Meža kapu teritorijā

Ventspils, 27.jūn., LETA. Ventspilī sākti labiekārtošanas darbi Meža kapu teritorijā, aģentūru LETA informēja pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Kalsere.

Realizējot ūdensvada izbūves otrā kārtas darbus, Meža kapu kapličas tuvumā tiks izbūvēts jauns ūdensvads ar pieciem ūdens ņemšanas brīvkrāniem, bet Katoļu un Pareizticīgo kapos izbūvēs jaunu ūdensvadu ar vienu jaunu ūdens ņemšanas brīvkrānu.

Darbus veic SIA "BT būve", un tie izmaksās 31 926 eiro. Būvdarbus plānots pabeigt līdz šā gada augustam.

Pagaidām vecajā Meža kapu daļā uzstādīti trīs speciālie ūdens ņemšanas konteineri - pie vecās kapličas, pie Vasarnīcu un Aizsaules ielas stūra ieejas un Baltā krusta tuvumā.

Meža kapu labiekārtošanas darbu programmas pirmā kārta tika īstenota 2017.gadā, Meža kapu jaunajā daļā izbūvējot jaunu ūdensvadu ar 11 ūdens ņemšanas brīvkrāniem, bet pie esošajā ūdensvada uzstādot četrus ūdens ņemšanas brīvkrānus. Papildus ūdensvada izbūvei pērn kapos veikts 450 metrus garā apkalpes ceļa seguma remonts, ceļa galā izbūvējot apgriešanās laukumu ar grants segumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)