Banner 980x90

Ventspilī samazinās arī pārkrautās naftas apjomi

Šā gada pirmajos sešos mēnešos samazinājies koncerna "Ventspils nafta" meitassabiedrību pārkrautais un transportētais naftas produktu apjoms, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja uzņēmums.
SIA "LatRosTrans" pirmajā pusgadā transportēja 2,98 miljonus tonnu, un tas ir par 10,5 % mazāk nekā gadu iepriekš. Savukārt SIA "Ventspils nafta" termināls šajā laika posmā pārkrāva 5,9 miljonus tonnu, kas ir par 8 % mazāk nekā līdzīgā laika posmā pērn. 

Skaidrojot apjomu izmaiņas, akciju sabiedrības "Ventspils nafta" vadība norāda, ka šā gada otrajā ceturksnī vērojams pa "LatRosTrans" cauruļvadu transportēto naftas produktu samazinājums no Krievijas. Daļēji tas tika kompensēts ar produktiem, kas tika transportēti no Baltkrievijas. Tomēr "LatRosTrans" transportēto naftas produktu samazinājums ietekmēja arī "Ventspils nafta" termināls darbības rādītājus.

Ņemot vērā ģeopolitisko situāciju un neskaidrības reģionā, AS "Ventpils nafta" grupas uzņēmumu vadība joprojām ir piesardzīga, raugoties uz šogad sasniedzamajiem naftas un naftas produktu pārkraušanas un transportēšanas apjomiem. 

"Mēs turpinām meklēt iespējas, lai samazinātu izmaksas un strādātu efektīvāk. Tas, savukārt, mums ļauj klientiem piedāvāt kvalitatīvus pakalpojumus par konkurētspējīgu cenu, nodrošinot stabilu naftas produktu plūsmu grupas uzņēmumiem," uzsver AS "Ventspils nafta" valdes priekšsēdētājs Roberts Kirkups.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)