Banner 980x90

Ventspilnieki Deju aerobikas festivālā iegūst žūrijas un skatītāju simpātijas

Sestdien, 27.aprīlī, Ventspilī jau trīspadsmito reizi notika Deju aerobikas festivāls "Dejas prieks", kurā ventspilnieki ieguva žūrijas un skatītāju simpātijas, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils Jaunrades nama pārstāvis.

Ventspils Jaunrades nama mūsdienu deju studija "Skorpions" (skolotāja Inga Spodiņuka) un deju aerobikas grupa (skolotāja un pasākuma organizatore Ludmila Macko) ieguva gan žūrijas, gan skatītāju simpātijas. 3.vidusskolas skolnieks Artjoms Kolupajevs ieguva skatītāju simpātiju par solo Gruzīnu dejā un Jūrnieku dejā ( L.Macko horeogrāfija).

Žūrija īpaši atzīmēja Ķekavas sporta skolas mākslas vingrotājas (trenere Natālija Čekit) par radošiem un interesantiem, tehniski sarežģītiem priekšnesumiem.

Rīgas kolektīvs "Riki-tiki" (pedagogs Vlada Moisejeva) festivālā Ventspilī piedalījās jau vairākkārt. Viņu sniegums kā vienmēr bija atraktīvs, krāsainiem un interesantiem tērpiem bagāts. Šajā kolektīvā dejo ne tikai bērni, bet arī viņu māmiņas, kuras skatītājus priecēja ar deju "Šarms".

Liepāju pārstāvēja divi kolektīvi – Liepājas Bērnu un jaunatnes centra deju grupa (pedagogs Marina Zuntnere)un aerobikas kluba dejotājas ( treneres Svetlana Putilova un Marina Ozerska).Dejotājas godam pārstāvēja savu pilsētu, sniedzot labi sagatavotus priekšnesumus.

Festivāla noslēgumā viesiem bija noorganizēts Planetārija un Akvaparka apmeklējums, kā arī iepazīšanās ar Ventspili.

Festivāla organizatori saka lielu paldies sponsoriem, kuri sarūpēja dalībniekiem balvas, kā arī Ventspils Olimpiskajam centram par iespēju uzstāties skaistās un plašās telpās.

Svētku atmosfēra valdīja Ventspils Olimpiskā centra basketbola zālē, kur ap 200 dalībnieku apmainījās ar pozitīvu enerģiju, emocijām, vienkāršām un sarežģītām deju aerobikas kompozīcijām. Trīs stundu garajā koncertā skatītāji varēja vērot dažādu raksturu un stilu priekšnesumus. Šo festivālu organizēja Ventspils Jaunrades nams un deju aerobikas skolotāja Ludmila Macko. Galvenais uzdevums bija ne tikai dot iespēju kolektīviem piedalīties un parādīt savas prasmes, bet iepazīties ar citiem kolektīviem, viņu sniegumu, interesantām deju kompozīcijām un tērpiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)