Banner 980x90

Ventspilnieki un pilsētas viesi aicināti uz rallija apbalvošanas ceremoniju

Svētdien, 3.februārī, plkst.20.00 Olimpiskajā centrā "Ventspils" norisināsies FIA Eiropas Rallija čempionāta otrā posma un Latvijas Rallija čempionāta otrā posma apbalvošanas ceremonija, uz kuru aicināti ventspilnieki un pilsētas viesi, rallija cienītāji, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils pilsētas pašvaldības pārstāve Kristine Dulbinska.

Viņa norāda, ka pasākumā, kurā ieeja ir bez maksas, rallija uzvarētāju un skatītāju priekam muzicēs grupa "Auļi", būs iespējams satikt rallija uzvarētājus un pārējos braucējus, kā arī saņemt viņu autogrāfus.

Rallija uzvarētājiem balvas pasniegs Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks, kā arī Latvijas Automobiļu federācijas prezidents Jānis Naglis.

Dulbinska informē, ka pasākumā pasniegs arī vairākas speciālbalvas, tostarp īpašās ātrumposma "Ventspils kalns" balvas šī ātrumposma ātrākajiem Eiropas Rallija čempionāta otrajā posmā un ātrākajai Latvijas Rallija čempionāta ekipāžai.

Ventspils24.lv jau vēstīja, ka "Rally Liepāja-Ventspils" ietvaros vienlaicīgi notiek cīņa divu čempionātu ieskaitē. Kamēr Eiropas rallija čempionāta ieskaitē sacenību intriga turpināsies līdz pēdējiem kilometriem, tikmēr Latvijas rallija čempionātā par pirmā posma uzvarētāju jau kļuvis Lukjanuks. Svētdien, 3.februārī, Kurzemes pusē tiks noskaidroti arī Latvijas Rallija čempionāta otrā posma ātrākie braucēji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)