Banner 980x90

Ventspilniekus aptaujās par digitālām prasmēm, kuras vēlas apgūt

Lai sagatavotu kvalitatīvu un iedzīvotājiem interesējošu apmācību un izglītojošu pasākumu piedāvājumu gada nogalei, Ventspils Digitālais centrs aicina jau šobrīd ikvienu izteikt savu viedokli par digitālām prasmēm, kuras ir vēlme apgūt.
Kā pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv pastāstīja Ventspils Digitālajā centrā, kopumā dažādos izglītojošos pasākumos pirmajā pusgadā iesaistīti vairāk kā 1200 interesenti: skolēni, pedagogi, pašvaldības darbinieki, uzņēmēji un citi iedzīvotāji. Interesentiem ir bijusi iespēja celt savu zināšanu līmeni dažādās digitālās prasmēs: darbā ar Microsoft Excel, lietišķo dokumentu noformēšanā, darbā ar mūsdienīgiem prezentāciju un infografiku veidošanas rīkiem, foto un video apstrādes un veidošanas programmām, tiešsaistes rīkiem, kā arī specifiskās programmās kā AutoCAD un SketchUp. Īpaši lielu interesi ir guvuši tādi apmācību kursi, kā Microsoft Excel iesācējiem, lietpratējiem un ekspertiem, Fotografēšanas pamati, Adobe Illustrator un Vasaras digitālā skoliņa.

Ērtākai apmācību vēlmju izteikšanai ir izveidota speciāla forma www.ej.uz/kursuaptauju, kurā ir apkopotas jau piedāvātās apmācības, kā arī ir iespēja brīvā veidā norādīt prasmes vai programmu, kas nav norādītajā sarakstā. Balstoties uz iegūto informāciju, Ventspils Digitālais centrs organizēs apmācības un informatīvus pasākumus, personīgi informējot aptaujas dalībniekus. Izteikt savu viedokli var arī ierodoties personīgi Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)