Banner 980x90

Ventspils 1.ģimnāzijai vēl divas atzinības valsts olimpiādēs

Neskaitot izcīnītas trīs otrās vietas un vienu trešā līmeņa pakāpi, kā arī divas atzinības mājsaimniecības olimpiādē un trešo vietu informātikā, Ventspils 1.ģimnāzijas skolēni ieguvuši atzinības divās citās olimpiādēs, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils pilsētas pašvaldības pārstāvis.

Alise Redviņa no 11.klases ieguvusi atzinību Latviešu valodas un literatūras 39.valsts olimpiādē 11.-12.klasēm, savukārt, ne mazāk augsti sasniegumi ir 12.klases skolniecei Ievai Ernestovskai, kas godam izcīnījusi atzinību Ekonomikas 14.valsts olimpiādē.

Par meiteņu augstajiem olimpiāžu sasniegumiem jāpateicas arī viņu skolotājām. Latviešu valodas un literatūras skolotājai Ilzei Liepiņai, kā arī ekonomikas skolotājai Ilzei Kuciņai, kuras spējušas savus mācību priekšmetus pasniegt tādā līmenī, ka meitenes ne vien cītīgi seko līdzi stundas tēmai, bet ir ieinteresētas mācīties papildus, tādā veidā nodrošinot augstus rezultātus valsts olimpiādēs.

Ventspils 1.ģimnāzijas skolēni sevi pierāda kā spējīgus un ļoti zinošus ne vien Ventspils, bet arī visas republikas līmenī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)