Banner 980x90

Ventspils 7.klašu audzēkņiem notika dabaszinību pēcpusdiena

Foto: Līga Rūde
Foto: Līga Rūde
Ventspils 2.pamatskolas inovatīvās skolas komanda 24.maijā Ventspils vispārizglītojošo skolu 7.klašu audzēkņiem rīkoja dabaszinību pēcpusdienu "Nāc un dari kopā ar mums!". Pasākumā piedalījās Ventspils 1. un 2.pamatskolas, Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas un Ventspils 2.,4. un 5.vidusskolas 7.klašu audzēkņi.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Izglītības pārvaldes Sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Rūde, katru skolu pārstāvēja 5 cilvēku komanda. Ar muzikālu sveicienu pasākuma dalībniekus iepriecināja Ventspils 2.pamatskolas 6.klases skolnieki Sabīne Putna un Armands Visockis.

Aizraujošus uzdevumus skolēniem bija sagatavojušas 2.pamatskolas pedagoģes Ilze Grinfogele, Eva Zariņa, Dace Jankovska, Inga Šefele un Liene Umbraška. Katra komanda saņēma ceļojumu karti ar 10 dažādiem uzdevumiem. Pasākuma mērķis bija rosināt skolēniem darboties kā pētniekiem, būt radošiem, uzņēmīgiem, izmantojot netradicionālās metodes.

Šajā reizē komandām netika piešķirtas vietas, bet gan tituli. Ventspils 5.vidusskolas komanda ieguva titulu "Gudrākie papīra meistari", Ventspils 2.vidusskolas komanda - "Nopietnākie uzdevuma veicēji", Ventspils 4.vidusskolas komanda - "Precīzākie novērojumu skaidrotāji", Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas komanda - "Gudrākie zieda pazinēji", Ventspils 1.pamatskolas komanda - "Jautrākā komanda" un Ventspils 2.pamatskolas komanda - "Veiksmīgākie lidaparāta meistari".

"Jūs bijāt tik aizrautīgi! Mums pedagogiem bija liels prieks skatīties uz jūsu entuziasmu, aizrautību un jūsu zināšanām. Paldies jums par to, ka jums interesē, kas notiek dabā, ka jūs izprotat šos procesus, un ka jūs protat sadarboties komandā," pasākuma noslēgumā visiem dalībniekiem sacīja Ventspils 2.pamatskolas direktore Sintija Birziņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)