Banner 980x90

Ventspils atbalsta 18 kultūras projektu īstenošanu, tiem atvēlot 17 840 eiro

Rīga, 28.febr., LETA. Noslēdzoties Ventspils kultūras projektu konkursa šā gada pirmajai kārtai, finansiāli atbalstīti 18 projekti par kopējo summu 17 840 eiro, aģentūru LETA informēja Ventspils Kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Gita Mārtiņsone.

Kopumā konkursa pirmajā kārtā tika iesniegti 26 dažādi projekti, to iesniedzēji bija nevalstiskās organizācijas, koncertaģentūras, kultūras un izglītības iestādes, kā arī privātpersonas.

Lielākais finansējums 1500 eiro konkursā piešķirts diviem projektiem - Gundegas Mertenas grāmatas "Domu graudi" izdošanai un Ventspils vīru kora 15 gadu jubilejas koncertam, savukārt 1400 eiro atvēlēti Imanta Ramiņa operas "Lakstīgala" izrādei Ventspils teātra namā "Jūras vārti" un Lielās piektdienas koncertam Ventspils baptistu baznīcā, bet 1300 eiro piešķirti grupas "The Sound Poets" koncertam "Trīs" teātra namā "Jūras vārti".

Tāpat konkursā finansiāli atbalstīta Līvu savienības Ventspils nodaļas 30 gadu jubileja, III Viduslaiku mūzikas festivāls Livonijas ordeņa pilī, Ventspils Kamermūzikas dienas - Mūzika metāla pūšaminstrumentiem un ērģelēm un citi projekti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)