Banner 980x90

Ventspils Augsto tehnoloģiju parks piedalīsies izstādē Rīgā

Ventspils Augsto tehnoloģiju parks (VATP) piedalīsies 2.informācijas un komunikācijas tehnoloģiju izstādē "RIGA COMM 2013", kas no 22.  līdz 24.novembrim notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Grinvalde.

"RIGA COMM 2013" ir Baltijas nozīmīgākais IKT pasākums, kurā piedalīsies vairāk nekā 60 Krievijas, Vācijas, Nīderlandes un Baltijas valstu IKT uzņēmumi ar inovatīviem IT un sakaru tehnoloģiju risinājumiem, sadarbības piedāvājumiem un pakalpojumiem.

Izstādē Ventspils Augsto tehnoloģiju parks piedalīsies ar kopstendu, kur varēs apskatīt un saņemt sev saistošu informāciju par Industriālo minidatoru no Baltic Embedded, Kinect tehnoloģijām un mobilo fotostendu no Kurzemes Democentra, par mobilā identifikācijas, komunikācijas un lojalitātes platformu no Walmoo un, protams, uzzināt arī par paša VATP sniegtajiem pakalpojumiem.

VATP kopstendā varēs iepazīties ne tikai ar VATP Biznesa inkubatora uzņēmumiem, bet arī Kosmosa tehnoloģiju klastera sadarbības partneri IT Observer, kas piedāvā GPS novērošanas pakalpojumus, Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatora uzņēmumu Wunderkraut Latvia, kas nodarbojas ar web lapu izstrādi un uzņēmumu Advailo, kas piedāvā virtualizācijas risinājumu ieviešanu, uzturēšanu, projektēšanu un to izstrādi.

Ventspils Augsto tehnoloģiju parks aicina apmeklētājus apskatīt  minētās ierīces viņu "inovatīvajā" stendā Nr. D2 [Halle Nr.1].

Izstādes "RIGA COMM 2013" ietvaros notiks arī Tehnoloģiju konference, kurā varēsiet uzzināt par inovācijām, rītdienas tehnoloģijām un vīzijām kā tehnoloģijas un biznesa vide attīstīties un mainīsies digitālajā tehnoloģiju pasaulē.

Par konferences programmu un reģistrēšanās iespējām vairāk lasiet šeit.

Ventspils uzņēmumus atbalsta VATP sadarbībā ar valsts aģentūru "Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra" ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda un Eiropas Savienības finansiālo atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)