Banner 980x90

Ventspils Augstskola aicina pieteikties studijām

Trešdien, 25.jūnijā vienotajā valsts un pašvaldību portālā www.Latvija.lv darbu uzsāks e-pakalpojums "Elektroniskā pieteikšanās studijām pamatstudiju programmās". Tas sniedz iespēju reflektantiem ātri un ērti pieteikties studijām kādā no vienpadsmit Latvijas augstskolām, tajā skaitā Ventspils Augstskolā, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Augstskolas speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos Inta Libkovska.
Konkurss vienotajā uzņemšanā norisināsies divās kārtās, un pirmajai no tām pieteikumu varēs iesniegt laikā no 25.jūnija līdz 8.jūlijam. Lai savlaicīgi varētu iepazīties ar nepieciešamo informāciju, portāla www.latvija.lv sadaļā "Pieteikšanās studijām" publicēta pieteikšanās un pakalpojuma apmaksas kārtība, skaidrojums par prioritāšu noteikšanu un konkursa norisi, kā arī augstskolu uzņemšanas punktu adreses, darba laiki un kontakttālruņi.

Pieteikties studijām, izmantojot vienotā valsts un pašvaldību pakalpojumu portāla Latvija.lv starpniecību, ir izdevīgi: neatkarīgi no izvēlēto augstskolu, studiju programmu un prioritāšu skaita 30 eiro par reģistrāciju jāsamaksā tikai vienreiz. Taču vēršam uzmanību, ka pēc elektroniskās pieteikšanās reflektantiem noteikti personiski jāierodas jebkurā no uzņemšanas punktiem apstiprināt pieteikumu un uzrādīt nepieciešamos dokumentus, jo skolu beigšanas diplomi netiek reģistrēti e-vidē, un augstskolu uzņemšanas komisijām reflektanta elektroniskajā pieteikumā norādītie dati jāpārbauda klātienē.

Ventspils Augstskolā ir akreditētas visas studiju programmas un visas akreditētas uz ilgāko iespējamo laika periodu - 6 gadiem. Ventspils Augstskolā ir iespējams studēt 13 studiju programmās trīs fakultātēs - Ekonomikas un pārvaldības fakultātē, Informācijas tehnoloģiju fakultātē un Tulkošanas studiju fakultātē, turklāt studēt iespējams sākot no pamatstudijām līdz pat doktorantūrai, kā arī turpināt darboties pētniecībā.

Eksperti, veicot akreditāciju, īpašu atzinību izteikuši par modernajām laboratorijām un lielisko sadarbību ar uzņēmumiem un pašvaldības iestādēm, kur studentiem ir iespēja iegūt prakses vietas un pēc tam arī darba vietas. Studējot Ventspils Augstskolā, tiks nodrošināta kvalitatīva studiju programma, lieliskas izaugsmes iespējas un iegūtas mūsdienīgas, konkurētspējīgas zināšanas.

Studiju programmas Ventspils Augstskolā:
Ekonomikas un pārvaldības fakultāte
• Bakalaura studiju programma "Biznesa vadība"
• Bakalaura studiju programma "Vadībzinātne"
• Maģistra studiju programma "Uzņēmējdarbības vadība"
• Doktorantūras studiju programma "Biznesa vadība"

Informācijas tehnoloģiju fakultāte
• Bakalaura studiju programma "Datorzinātnes" (studiju programma gan latviešu, gan angļu valodā)
• Bakalaura studiju programma "Elektronika"
• Maģistra studiju programma "Datorzinātnes" (studiju programma gan latviešu, gan angļu valodā)
• Maģistra studiju programma "Elektronika"

Tulkošanas studiju fakultāte
• Bakalaura studiju programma "Tulkošana angļu-latviešu-krievu/vācu valodā"
• Bakalaura studiju programma "Tulkošana vācu-latviešu-krievu/angļu valodā"
• Bakalaura studiju programma "Valodas un starpkultūru komunikācija"
• Maģistra studiju programma "Juridisko tekstu tulkošana"
• Doktorantūras studiju programma "Valodniecība"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)