Banner 980x90

Ventspils Augstskolā notiks starptautiska konference par valodām un kultūrām

Ventspils, 6.sept., LETA. Nākamnedēļ, 14.septembrī un 15.septembrī, Ventspils Augstskolā (VeA) notiks starptautiska starpdisciplināra tulkojumzinātnes konference "Tilts starp valodām un kultūrām", kurā piedalīsies 57 dalībnieki no 14 dažādām valstīm, aģentūru LETA informēja VeA sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Jēkabsone.

Konferencē piedalīsies pārstāvji no piecām dažādām Latvijas augstākās izglītības iestādēm, kā arī zinātnieki un pētnieki no Lielbritānijas, Vācijas, Austrijas, Polijas, Čehijas, Gruzijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Turcijas, Rumānijas, Ķīnas un Dienvidāfrikas.

Starptautisku zinātnisko konferenču rīkošana VeA ir kļuvusi par tradīciju, atzina Jēkabsone. Konferenču laikā augstskolā sapulcējas dalībnieki no dažādām valstīm, tiek dibināti kontakti, stiprināta jau esošā sadarbība, kā arī VeA pētniekiem un docētājiem ir iespēja prezentēt savu darbu starptautiskā līmenī, iegūstot starptautisku pieredzi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)