Banner 980x90

Ventspils augstskolā par 330 000 eiro modernizētas vairākas auditorijas

Rīga, 14.febr., LETA. Turpinot projekta "Ventspils Augstskolas STEM mācību programmu modernizācija" īstenošanu, Ventspils augstskolā veikti remontdarbi deviņās auditorijās, to modernizācijā ieguldot 330 000 eiro, aģentūra LETA informēja augstskolas speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos Agnese Jēkabsone.

Ventspils augstskolas rektors Kārlis Krēsliņš klāstīja, ka lielākoties auditorijas modernizētas tieši vecākajā augstskolas korpusā, savukārt Informāciju tehnoloģiju fakultātes dekāns Māris Ēlerts uzsvēra to, ka projekts ir tikai pusē, un ka vēl tiks veikti dažādi modernizācijas darbi, lai attīstītu Informācijas tehnoloģiju fakultātes studiju programmas un studiju procesu.

Projekta gaitā veikti remontdarbi deviņās augstskolas auditorijās, kā arī uzstādītas ergonomiskas mēbeles, datortehnika un multivides iekārtas. Augstskolas C korpusā izveidota mākoņdatošanas laboratorija ar 16 darba vietām un serveru komplektu.

Projekts "Ventspils Augstskolas STEM mācību programmu modernizācija" tika sākts 2017.gada 1.novembra un tā īstenošana turpināsies līdz 2020.gada 31.decembrim. Kopējās projekta izmaksas ir 1 773 671 eiro, no tām 1 507 620 eiro ir Eiropas Reģionālā attīstības fonda finansējums, pārējās projekta izmaksas - valsts budžeta finansējums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)