Banner 980x90

Ventspils Augstskola svinēs 20 gadu jubileju

Ventspils, 28.aug., LETA. Sestdien, 2.septembrī, Ventspils Augstskola (VeA) svinēs 20 gadu jubileju, aģentūru LETA informēja VeA sabiedrisko attiecību speciāliste Inta Ozola.

Jubilejas pasākums tiks atklāts augstskolā ar VeA Senāta svinīgo sēdi plkst.14, bet vakarā teātra namā "Jūras vārti" notiks VeA absolventu un darbinieku salidojums.

VeA tika dibināta 1997.gadā, kad studijas sāka pirmie 100 studenti. Laika gaitā augstskola augusi - tagad tajā studē ap 900 studentu.

"Atskatoties pagātnē, mēs raugāmies nākotnē. Apņēmības pilni esam izvirzījuši grandiozu mērķi – būt par augstākās izglītības un zinātnes centru ne tikai Baltijā un Eiropā, bet visā plašajā pasaulē," atzina VeA rektors Kārlis Krēsliņš.

VeA aicina ikvienu absolventu, esošos un bijušos darbinieku tikties salidojumā 2.septembrī no plkst.18.30. Salidojuma atklāšana notiks plkst.19.30 teātra namā "Jūras vārti".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)