Banner 980x90

Ventspils Augstskolas studenti izstrādā jaunu sistēmu projektu īstenošanai

Rīga, 16.apr., LETA. Ventspils Augstskolas (VeA) Informācijas tehnoloģiju fakultātes bakalaura studiju programmas "Datorzinātnes" 2.kursa studenti studiju kursā "Informācijas sistēmu analīze un projektēšana" sadarbībā ar Michael Shapkinu izstrādā jaunu sistēmu projektu īstenošanai, aģentūru LETA informēja (VeA) speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos Agnese Jēkabsone.

Šī sistēma paredzēta ideju autoriem, jaunuzņēmumiem (startup) un projektiem, lai veicinātu to attīstīšanu.

"Web project community" ir unikāls projektu īstenošanas resurss. Tā ir interneta vietne, kur tiešsaistē sadarbojas projektu īstenotāji, eksperti, tādējādi, apvienojot dažādu jomu pārstāvjus. Ideju autoriem ir iespēja dalīties ar savām biznesa idejām. Komunicējot savā starpā, daloties pieredzē, saņemot vērtīgus padomus, katrs no dalībniekiem iegūst nepieciešamo resursu tālākajai darbībai, lai sasniegtu projekta mērķi.

Ikvienam, kam ir ideja vai jau gatavs projekts, taču nav informācijas, kā to īstenot vai ir nepieciešams atbalsts, tad "Web project community" ir iespēja satikt domubiedrus, nepieciešamos profesionāļus. Tādējādi ir iespējams piesaistīt sekotājus savam projektam un atbalstītājus profesionālajai izaugsmei.

Šādas sistēmas ideja radusies, sniedzot trīs gadu mentoringa pakalpojumus vairāk nekā 200 ideju autoriem, jaunuzņēmumiem un uzņēmumiem no Ventspils augsto tehnoloģiju parka, zinātnes un tehnoloģiju muzeja "Kurzemes democentrs", Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA), Ventspils Biznesa atbalsta centra, Latvijas Universitātes studentu biznesa inkubatora un citiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)