Banner 980x90

Ventspils Augstskolas studenti varēs pretendēt uz jaunu stipendiju

Rīga, 4.sept., LETA. Jaunajā studiju gadā Ventspils augstskolas Ekonomikas un pārvaldības fakultātes studentiem būs iespēja pieteikties un saņemt jaunu stipendiju, aģentūru LETA informēja Ventspils augstskolas Speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos Agnese Jēkabsone.

Stipendijas iniciatori ir Ventspils augstskolas absolvents, uzņēmuma SIA "Bucher Municipal" vadītājs Mikus Brakanskis un augstskolas Ekonomikas un pārvaldības fakultātes dekāne Liene Resele.

"Bucher Municipal" stipendijas mērķis ir veicināt augstskolas Ekonomikas un pārvaldības fakultātes profesionālās bakalaura studiju programmas "Biznesa vadība" studentu aktivitāti studiju, pētnieciskajā un sabiedriskajā darbā, kā arī palīdzēt fakultātei sagatavot studentus darba tirgum. Papildus plānots nodrošinot arī koučinga apmācības vienu reizi mēnesī stipendijas piešķiršanas periodā.

Stipendija tiks piešķirta vienam studentam uz trīs gadiem, katru mēnesi saņemot 150 eiro.

Profesionālās bakalaura studiju programmas "Biznesa vadības" studenti, kuri ir pabeiguši vismaz vienu akadēmisko gadu Ventspils augstskolā, stipendijai varēs pieteikties līdz 14.septembrim, iesniedzot pieteikuma vēstuli, dzīvesgājuma aprakstu, sekmju izrakstu par studijām augstskolā, kā arī pārskatu par savu sabiedrisko un organizatorisko darbību.

Stipendijas piešķiršanas komisija izvērtēs pretendentu iesniegtos dokumentus un aicinās visus uz atklātu prezentāciju, kurā pretendentiem būs iespēja sevi prezentēt un atbildēt uz komisijas uzdotajiem jautājumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)