Banner 980x90

Ventspils bērnu pilsētiņās ieklāj gumijas segumus

Šonedēļ abās Ventspils bērnu pilsētiņās tiks ierīkoti jauni sporta laukumi, kā arī mainīts dažu esošo rotaļu iekārtu segums - tiek uzstādīti krāsaini gumijas segumi, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja "Komunālā pārvalde" pārstāve Egita Pētersone.
Šīs nedēļas beigās bērnu pilsētiņā Lielā prospekta galā un bērnu pilsētiņā "Fantazija" Pārventā jaunajos sporta laukumos, kā arī zem vairākām jau esošām rotaļu iekārtām, sāks uzstādīt krāsainos gumijas segumus. Plānots pakāpeniski ar gumijas segumu aprīkot arī pārējas bērnu pilsētiņu rotaļu iekārtas, kas uzstādītas iepriekšējos gados.

Jaunie sporta laukumi būs aprīkoti ar mini futbola vārtiem, mini basketbola groziem, skrejceļu un tāllēkšanas bedri, un tiks segti ar krāsainu triecienabsorbējošu gumijas segumu, kas mazo ventspilnieku sportošanu dara patīkamāku un drošāku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)