Banner 980x90

Ventspils bērnudārzos atklās atjaunotu sporta zāli un jaunu grupiņu

Ventspils, 8.sept., LETA. Otrdien, 12.septembrī, Ventspilī atklās atjaunoto sporta zāli bērnudārzā "Pasaka" un jaunās grupiņas telpas bērnudārzā "Varavīksne", aģentūru LETA informēja Ventspils Izglītības pārvaldes pārstāve Elīna Klauze.

Pēcpusdienā plkst.16 pirmsskolas izglītības iestādē "Pasaka" svinīgi atklās atjaunoto sporta zāli, savukārt plkst.16.30 pirmsskolas izglītības iestādē "Varavīksne" - jauno grupiņu bērniem no divu gadu vecuma.

Bērnudārza "Pasaka" sporta zāles atklāšanā bērni varēs izmēģināt jauno inventāru – basketbola grozu un rāpšanās sienu. Sporta telpu atjaunošanu par 32 125 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) veica SIA "Erteks", liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Lai nodrošinātu papildu vietas pirmsskolas izglītības iestādē "Varavīksne" bērniem no divu gadu vecuma, grupas telpās tika veikti būvdarbi 115 kvadrātmetru platībā, kā arī iegādātas mēbeles, inventārs, mācību līdzekļi un rotaļlietas. Jaunā grupiņa varēs uzņemt 17 jaunākā vecuma bērnus. Grupas telpu remontu par 30 183 eiro bez PVN veica SIA "Tikem".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)