Banner 980x90

Ventspils centrā par 124 000 eiro pārbūvēs gājēju ietvi

Ventspils, 20.jūn., LETA. Ventspils centrā par 124 000 eiro pārbūvēs gājēju ietvi, izbūvējot pandusus, aģentūru LETA informēja pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Kalsere.

Kuldīgas ielas posmā no Raiņa ielas līdz ēkai Kuldīgas ielā 25A tiks izbūvēti trīs pandusi vides pieejamības nodrošināšanai un ietves pielāgošanai iedzīvotājiem ar ratiņiem vai personām ratiņkrēslā.

Darbus veic SIA "AVA", un tos paredzēts pabeigt līdz jūlija vidum.

Vispirms pandusu izbūvēs nobrauktuvē pie "Swedbank" ēkas, tad pretī "Narvesen Baltija" kioskam, bet sarežģītākā ietves pārbūves daļa būs pretī veikalam "Drogas" Kuldīgas un Raiņa ielas krustojumā, kur būvdarbu laikā tiks daļēji slēgta satiksme krustojuma pagriezienā uz Raiņa ielu. Satiksme būs iespējama tikai sabiedriskajam transportam un operatīvajiem dienestiem. Satiksmes ierobežojumi nepieciešami, jo tiks nojaukta Raiņa un Kuldīgas ielas atbalsta siena, pārbūvējot to tā, lai izveidotu pandusu ar 5% slīpumu nobrauktuvē. Pārbūves laikā būvtehnikai būs nepieciešama piekļuve objektam, kas būs iespējama tikai no Raiņa ielas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)