Banner 980x90

Ventspils dome atsaka atļauju spēļu zāles atvēršanai Talsu ielā

Rīga, 24.okt., LETA. Ventspils pilsētas domes deputāti lēmuši atteikt SIA "LVBET" izsniegt atļauju spēļu zāles un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai Talsu ielā 17, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Uzņēmums bija vērsies pašvaldībā ar lūgumu izsniegt atļauju uz nenoteiktu laiku Talsu iela 17 atvērt spēļu zāli un derību likmju pieņemšanas vietu.

Lai novērtētu, vai plānoto azartspēļu organizēšana konkrētajā vietā neradīs būtisku valsts un Ventspils pilsētas iedzīvotāju interešu aizskārumu, pašvaldība rīkoja tuvējās apkaimes iedzīvotāju aptauju. Aptaujā saņemti 92 viedokļi no kuriem lielākā daļa 62 jeb 67,39% pauda, ka spēļu zāles un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršana izraudzītajā vietā radīs viņu interešu aizskārumu.

Tāpat pašvaldība skaidro, ka šobrīd azartspēļu zāles Ventspils pilsētas Pārventas daļā ir pieejamas četrās vietās.

Domes lēmumu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)