Banner 980x90

Ventspils fotoattēlu konkursā uzvar Dzintras Jūras darbs "Rudens Reņķa dārzā"

Ventspils, 15.sept., LETA. Ventspils 2017.gada fotoattēlu konkursā pirmo vietu ieguvis Dzintras Jūras darbs "Rudens Reņķa dārzā", aģentūru LETA informēja Ventspils tūrisma informācijas centra vadītājas vietniece Inga Aulmane.

Otrā vieta konkursā piešķirta Renāram Boļšēvicam par darbu "Nakts skaistums", bet trešo vietu ieguvis Alena Kārļa Vimbas fotoattēls "Saules ceļš". Otro vietu ieguvušais Boļšēvica darbs saņēmis arī Ventspils pašvaldības portāla apmeklētāju balvu. Balvu nominācijā "Jaunais talants" saņēmusi Andra Ālīte par fotoattēlu "Saules laiviņas rudens noskaņās". Žūrijas komisija piešķīrusi arī speciālbalvu konkursa jaunākajam dalībniekam – astoņgadīgajam Kristoferam Emanuēlam Pavāram par darbu "Re, - tas tāds kā jūras lauva!".

Konkursā iesniegtie fotoattēli mēnesi būs apskatāmi Pārventas bibliotēkā.

Kopumā konkursā šogad bija iesniegti 26 autoru 355 darbi.

Ventspils fotoattēlu konkurss tika rīkots ar mērķi atlasīt atraktīvus un mākslinieciski kvalitatīvus Ventspils fotoattēlus Ventspils pilsētas 2018.gada tūrisma brošūras, kartes, kalendāra un citu izdevumu sagatavošanai, kā arī piedāvāt šos fotoattēlus apskatei plašai publikai, veidojot fotoizstādi.

Konkursā iesniegtajiem fotoattēliem ir jāraksturo Ventspils ekonomiskās un sabiedriskās aktivitātes, kā arī Ventspils kultūrvēsturiskie objekti, pilsētvide, tūrisma un atpūtas objekti, kultūras un sporta pasākumi pilsētā, Ventspils iedzīvotāji ikdienā un svētkos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)