Banner 980x90

Ventspils iedzīvotāji ar mobilo aplikāciju "Ventspils SOS" varēs ziņot par notiekošo pilsētā

Ventspils, 26.apr., LETA. No 12.maija ventspilniekiem un pilsētas viesiem būs pieejama jauna mobilā aplikācija "Ventspils SOS", kuras izstrādē ieguldīti 12 623 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Aplikācijas mērķis ir nodrošināt iedzīvotājiem iespēju ērti ziņot par notiekošo pilsētā - piemēram, nolūzušu koka zaru, pazudušu akas vāku, salauztu soliņu un citām lietām, lai veicinātu šo problēmu ātrāku atrisināšanu un novēršanu, kā arī taupītu pašvaldības resursus. Aplikācija ir veidota tā, ka no tās var ziņot tikai par konkrētā pašvaldībā notikušajiem "SOS" gadījumiem.

Aplikāciju šodien apvienotajā 15.Ventspils tūrisma konferencē un 17.Kurzemes tūrisma konferencē Ventspils Jaunrades namā prezentēs SIA "Aspired" valdes priekšsēdētājs Gvido Grīnbergs.

Aplikācija "Ventspils SOS" tiek izstrādāta Ventspils informācijas un komunikācijas tehnoloģiju pilotprojektu programmā. Aplikācijas autors un izstrādātājs ir SIA "Aspired".

Kopējās izmaksas ir 12 623 eiro, no tā Ventspils pašvaldības līdzfinansējums būs 10 098 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)