Banner 980x90

Ventspils izglītības iestādēs šogad veikti remontdarbi par gandrīz 768 000 eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Ventspils24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Ventspils24.lv
Ventspils izglītības iestādēs šogad veikti remontdarbi par gandrīz 768 000 eiro, aģentūru LETA informēja Ventspils Izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Rūde.

Remontdarbi ar pašvaldības finansējumu veikti ne tikai bērnudārzos un skolās, bet arī interešu un profesionālās ievirzes izglītības iestādēs.

Deviņās pirmsskolas izglītības iestādēs izremontētas grupu telpas. Atsevišķos bērnudārzos veikts ģērbtuves, tualešu un virtuves telpu remonts, teritorijas labiekārtojums u.c. darbi. Kopumā pirmsskolas izglītības iestāžu remontdarbi izmaksājuši 323 716 eiro.

1.pamatskolā un 6.vidusskolā šogad veikta starpstāvu pārseguma stiegrojumu korozijas novēršana. Četru vidusskolu ķīmijas kabinetu laboratorijas reaģentu skapji aprīkoti ar ventilāciju. Ventspils Jaunrades nama baleta zālē nomainīti spoguļi.

Ventspils 1.pamatskolā tika veikta teritorijas labiekārtojuma pirmā kārta, atjaunojot skolas priekšlaukumu. Ventspils 2.vidusskolā turpinājās jau pagājušajā gadā sāktā ūdens un kanalizācijas tīklu atjaunošana. Ventspils 6.vidusskolā veikts jumta remonts un vēdināšanas sistēmas atjaunošana virtuves blokā. Ventspils Centra sākumskolas sporta zonā ieklāts sintētiskais segums, kā arī atjaunots gājēju celiņš skolas iekšpagalmā.

Ventspils vakara vidusskolā izbūvēts interneta komunikāciju tīkls 13 mācību klasēs, kā arī aktu zālē, sporta zālē, bibliotēkā, kancelejā, skolotāju istabā, logopēda un psihologa kabinetos. Arī Ventspils Mākslas skolā izbūvēts interneta komunikāciju tīkls skolotāju istabā, kompozīcijas, mākslas valodas pamatu, zīmēšanas klasēs un datoru telpā. Mākslas skolā veikta arī ēkas pamatu hidroizolācija un atjaunošana, kā arī žoga atjaunošana. Dažādi remontdarbi veikti arī citās pilsētas skolās.

Remontdarbi vispārējās un profesionālās ievirzes izglītības iestādēs veikti kopumā par 385 074 eiro.

Tāpat veikts inventāra remonts izglītības iestāžu teritorijās, kā arī izglītības iestāžu fasāžu, jumtu un ieejas mezglu remonts kopumā par 46 375 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)