Banner 980x90

Ventspils jauniešu popgrupa "Jūras akmentiņi" trimfē Itālijā

Ventspils bērnu un jauniešu popgrupa "Jūras akmentiņi" un tās soliste Karlīna Priedēna ar uzvaru atgriezušies no Itālijas pilsētas Rimini, kur tika izcīnīta galvenā "Grand Prix" balva starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Magia Italiana".
Konkursā piedalījās bērni un jauniešu vecumā no 10 līdz 25 gadiem, pārstāvot Itāliju, Vāciju, Bulgāriju, Rumāniju, Franciju, Poliju un citas valstis. Latviju pārstāvēja popstudijas "Jūras akmentiņi" audzēkņi, kuri arī ieguva konkursa galveno balvu. Ventspilnieki izpildīja grupas "Cosmos" dziesmu popūriju. Savukārt popstudijas soliste Karlīna Priedēna savā vecuma grupā (11 līdz 14 gadi) ieguva pirmo vietu ar Stīvija Vondera dziesmu "For once in my life".

"Šis konkurss ir labs ģenerālmēģinājums Karlīnai, kura jau nākamnedēļ brauks uz Baltkrieviju, lai piedalītos starptautiskajā konkursā "Slāvu Bazārs". Bet visiem "akmentiņiem" šī uzvara ir stimuls vasarā nedaudz atpūsties, lai rudenī atkal tiektos pēc jauniem mērķiem," tā pēc atgriešanās no Itālijas sacīja "Jūras akmentiņu" vadītāja Lūcija Boitmane. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)