Banner 980x90

Ventspils Jaunrades nama audzēkņiem godalgotas vietas šaha turnīrā Kuldīgā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

30.oktobrī Kuldīgā notika Rudens brīvlaika turnīrs iesācējiem šahā, kurā piedalījās arī četri Ventspils Jaunrades nama šahisti.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Izglītības pārvaldes Sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Rūde, pārliecinošu pirmo vietu izcīnīja Ventspils Jaunrades nama šaha pulciņa audzēknis Kristaps Duļbinskis, 2.vietā ierindojās kuldīdznieks Matīss Leismanis, bet trešā vieta Jaunrades nama šahistam Samuēlam Stefanam Sideram, kurš bija jaunākais šī turnīra dalībnieks. Kopumā iesācēju grupā šaha spēlē piedalījās 18 dalībnieku.

Jāpiebilst, ka turnīrā piedalījās un pieredzi krāja arī Ventspils Jaunrades nama šaha pulciņa audzēkņi Taisija Kučuhidze un Paulis Jēkabsons.

Apgūt aizraujošo šaha spēli Ventspils Jaunrades namā aicināti bērni un jaunieši vecumā no 7 līdz 19 gadiem skolotājas Ilzes Burkevicas vadībā. Šahs attīsta fantāziju, trenē atmiņu, koncentrēšanās spēju, loģisko domāšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)